«Να πανηγυρίσουμε δεύτερη φορά το πρωτάθλημα αυτά τα δύο χρόνια»

«Να πανηγυρίσουμε δεύτερη φορά το πρωτάθλημα αυτά τα δύο χρόνια»

Με ανυπομονησία περιμένει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τη φιέστα της Κυριακής

Με δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στο Λεβαδειακό, όπου αναμένεται-εκτός απροόπτου- να γίνει και η στέψη του πρωταθλητή στον «Δικέφαλο του Βορρά»

«Θα πρέπει να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι, γιατί παρότι το έχουμε κερδίσει ήδη μέσα στο γήπεδο, θα πρέπει να το κερδίσουμε και επίσημα στην έδρα μας. Πείτε μου μία ομάδα η οποία έχασε ένα πρωτάθλημα από κάποιες επιτροπές και την επόμενη ξεκινάει με μείον. Δεν είναι και πολλές ομάδες. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα στην πραγματικότητα, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα. Είχαμε διακυμάνσεις μέσα στη χρονιά, είχαμε κάποιους τραυματισμούς που μας πήγαν πίσω. Το σύνολο έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και νομίζω είμαστε πολύ κοντά στο να κλειδώσουμε τον τίτλο την Κυριακή. Να πανηγυρίσουμε δεύτερη φορά το πρωτάθλημα αυτά τα δύο χρόνια. Αυτή τη φορά θα μπορούμε να κάνουμε όπως πρέπει το… πάρτι. Ενδεχομένως να μην είναι σωστή η στιγμή για αυτό, αλλά θα πρέπει να το πανηγυρίσουμε. Γιατί έχουμε και τον ημιτελικό που έχουμε το προβάδισμα, είναι σημαντικό να πάμε στον τελικό και αφού πάρουμε το πρωτάθλημα να πανηγυρίσουμε και το Κύπελλο».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός απάντησε: «δεν έβλεπα ποτέ αυτές τις καταστάσεις. Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό το πρωτάθλημα και η ικανοποίηση είναι αυτή, δεν κοιτάω παραπέρα» και κατέληξε σχολιάζοντας το ότι η ομάδα του παραμένει αήττητη:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγες ομάδες που το έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο. Τώρα φτάνουμε στο τελευταίο ματς στην έδρα μας, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε ούτε εμείς γιατί είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Ίσως μετά το δούμε. Θα σημειώσω μόνο τη νοοτροπία που υπάρχει. Είναι νοοτροπία νικητή. Έχουμε το φανταστικό σερί και δεν θα το είχαμε χωρίς τη νοοτροπία αυτή, του να παλεύουμε κάθε μας για τη νίκη. Υπάρχουν στιγμές που μπορούν να πάνε όλα στραβά. Και ομάδες που επενδύουν πάρα πολλά εκατομμύρια, μπορεί να γίνει αυτό. Η ομάδα μου οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίσει, έμπαινε στο γήπεδο πάλευε και τα κατάφερνε. Από τη μία είναι καλό σημάδι αυτό γιατί δεν θέλουν να χάνουν βαθμούς, την ίδια στιγμή πρέπει να υπάρχει ισορροπία γιατί χωρίς αυτή στο ποδόσφαιρο δεν έχεις τύχη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ματς της Κυριακής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακοινώσει sold out: