Δούρου: Η Περιφέρεια Αττικής ενήργησε ταχύτατα στην Μάνδρα

Δούρου: Η Περιφέρεια Αττικής ενήργησε ταχύτατα στην Μάνδρα

Αιχμές από την περιφερειάρχη μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της

Την αντίδραση της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου μέσω αναρτήσεων της στο Twitter προκάλεσε η άσκηση δίωξης σήμερα σε βάρος της και σε βάρος άλλων οκτώ ατόμων για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «16 μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα και 2 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δημοσιογράφοι με ενημέρωσαν ότι ασκήθηκε σε βάρος μου ποινική δίωξη. Όπως έχω πει πρόσφατα η απονομή της Δικαιοσύνης χρειάζεται υπομονή. Ακόμη και οι αθώοι πρέπει να περιμένουν».

Σε άλλη ανάρτησή της αναφέρει, ότι: «Το ανεξάρτητο πόρισμα 8 Επιθεωρητών Ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης και το πόρισμα 3 ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Μηχανικών του ΤΕΕ καταλήγουν κατηγορηματικά ότι οι υπηρεσίες και η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ενήργησαν ταχύτατα».


Σε τρίτη ανάρτησή της επισημαίνει, ότι «παράλληλα, εκτελούνται για πρώτη φορά, σειρά αντιπλημμυρικών έργων σε όλη την Αττική, προϋπολογισμού άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο ενός συνολικού αντιπλημμυρικού σχεδιασμού».