Μαρκογιαννάκης: Δεν έχουν νόημα οι κοκορομαχίες στην επιτροπή

Στο ρόλο του ως προέδρου της Προκαταρκτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1”.

“Θα συνέλθουμε σε μία συνεδρίαση, θα προταθούν μάρτυρες και μετά θα μπούμε στη δουλειά μας”, τόνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ενώ για τις πιθανές αντιδικίες που θα προκύψουν μεταξύ των μελών της Επιτροπής, ξεκαθάρισε: “Εγώ θέλω δουλειά, το να καθόμαστε να τσακωνόμαστε εκεί μέσα δεν έχει σημασία. Δεν έχουν νόημα οι κοκορομαχίες στην επιτροπή”.

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσίευμα που θέλει τους βουλευτές να απολαμβάνουν ακριβά ταξίδια, απάντησε ότι πρόκειται περί υπερβολών, αλλά υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει “δε μας τιμούν καθόλου σε τέτοιες εποχές να κάνουμε τέτοια πράγματα”.

Και ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου που θα βγει το πόρισμα, εκείνος δε θα μιλά στα κανάλια, ενώ θα κάνει σύσταση να μην μιλούν και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.