VDSL Internet από την WIND έως 50Mbps

H WIND εγκαινιάζει σήμερα το VDSL Internet στο δίκτυό της και προσφέρει στους πελάτες της γρήγορη πλοήγηση έως και 50Mbps από τη σταθερή γραμμή τους.

To WIND VDSL διατίθεται στην ταχύτητα των 50 Mbps με μηναίο πάγιο 10 ευρώ ως πρόσθετη υπηρεσία (add-on), η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τις υπάρχουσες προσφορές WIND Double Play (L,M & S), WIND ONE (M,L,XL-σταθερή) και WIND Business Double Play, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών της, είτε πρόκειται για οικιακή σύνδεση είτε για επαγγελματικό πακέτο.

Οι υποσχέσεις της WIND για πραγματικά υψηλές ταχύτητες στο Internet επιβεβαιώνονται από το πιλοτικό πρόγραμμα για το VDSL που ξεκίνησε τον Μάιο και ως σήμερα οι ταχύτητες που παρατηρήθηκαν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 40 Mbps, ταχύτητα τριπλάσια σε σύγκριση με τις διαθέσιμες ταχύτητες της τεχνολογίας ADSL.

Σε δηλώσεις του ο γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Αντώνης Τζωρτζακάκης επισήμανε ότι: «Προετοιμαζόμαστε εμπορικά και τεχνολογικά από τις αρχές της χρονιάς ώστε να μπορούμε σήμερα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη νέα υπηρεσία VDSL απόλυτα λειτουργική αλλά και ιδιαίτερα προσιτή, στο πνεύμα της οικονομίας που διακρίνει όλη τη γκάμα προϊόντων WIND».

Συμπλήρωσε ακόμα πως «η συνεχώς ανοδική πορεία μας στη σταθερή τηλεφωνία βασίζεται στις σημαντικές επενδύσεις που η WIND υλοποιεί για δικτυακές υποδομές αλλά και στις ανταγωνιστικές προσφορές για τον καταναλωτή. Η εισαγωγή νέων τεχνολογιών τόσο στη σταθερή τηλεφωνία όσο και στην κινητή αποτελεί μακροπρόθεσμη στρατηγική για την εταιρεία μας».

Η WIND προσφέρει το VDSL με ειδική τιμή προσφοράς 10 ευρώ το μήνα, ώστε οι συνδρομητές της να γνωρίσουν την νέα υπηρεσία ενώ τα τέλη ενεργοποίησης της είναι εντελώς δωρεάν. Η τιμή της υπηρεσίας WIND VDSL εκτός προσφοράς διαμορφώνεται στα 20 ευρώ τον μήνα.

Προκειμένου να ελέγχει τη διαθεσιμότητα της νέας υπηρεσίας VDSL, η WIND έχει αναπτύξει ειδικό εργαλείο το οποίο βασίζεται σε πραγματικές μετρήσεις και έξυπνους αλγόριθμους ώστε να διασφαλίζει για τον πελάτη της αισθητή διαφορά ταχύτητας σε σύγκριση με το ADSL. Ο σχετικός έλεγχος γίνεται αυτόματα τόσο on line στο www.wind.com.gr όσο και στα καταστήματα WIND όπου είναι και εμπορικά διαθέσιμη η νέα υπηρεσία WIND VDSL.