Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης

Καταψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος, που διαγράφηκε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει η ΝΔ για την συμφωνία στο Σκοπιανό. Σε σύνολο 280 παρόντων βουλευτών, υπέρ της πρότασης τάχθηκαν 127 βουλευτές της αντιπολίτευσης, ο Δημήτρης Καμμένος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσαντώνης, ενώ την καταψήφισαν οι 153 βουλευτές από τους ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα, Νίκος Νικολόπουλος και Χάρης Θεοχάρης.

Επίσης, από την ψηφοφορία απουσίαζε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ που είχε αποχωρήσει από τη συζήτηση, καθώς και ο βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Σαχινίδης.

«Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή... κουτσός ο παίχτης...», αναφέρει ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο κ. Καμμένος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία ενημερώνει ότι ο βουλευτής Δ. Καμμένος δεν ανήκει πλέον στην ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Μετά και την σημερινή καταψήφιση την πρότασης μομφής, πλέον η πολιτική επικαιρότητα στρέφει το βλέμμα στις Πρέσπες, όπου αύριο ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ.