Πολλά γκολ και μοιρασιά στους βαθμούς με 2-2

Τα πολλά λάθη που έκανε στη διάρκεια του αγώνα, φάνηκε να πληρώνει ο Άρης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ, έχασε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πανηγυρίσει μία νίκη με μεγάλο αντίπαλο στην έδρα του.

Στο πρώτο ημίχρονο, ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ έβαλε φωτιά στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κίτρινοι έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, καθώς προηγήθηκαν με 1-0 στο 3ο λεπτό. Ο Αγκάνθο έκανε βαθιά μπαλιά με το αριστερό από το χώρο του κέντρου και ο Παπαστεριανός με απευθείας πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κάρολ.

Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να απαντήσει καθώς μετά από σουτ του Μασάντο μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το χέρι του Πουλίδο. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Αμντούν, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βελλίδη, παρά την προσπάθειά του να αποκρούσει και ισοφάρισε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 70 λεπτό ανέβηκε αρκετά ο ρυθμός του παιχνιδιού, με αμφότερες τις ομάδες να απειλούν για το 2-1.

Αυτός που τελικά το πέτυχε ήταν ο Άρης, με σουτ από τον Αγκάνθο στο 79ο λεπτό, ο οποίος πέτυχε το 4ο γκολ του σε 6 αγώνες. Ο Ψυχογιός έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και απέκρουσε ασθενώς ο Κάρολ, με τον Αγκάνθο να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν άργησαν να απαντήσουν και έτσι τρία λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασάντο, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή και ο Χολέμπας με δεξί κοντινό σουτ ισοφαρίσε σε 2-2, σκορ που έμελε να είναι και το τελικό.