Πώς το λεν’ το επόμενο iPhone; Αποκαλυπτήρια για την Apple το Μάρτιο

Αν και η εταιρεία λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα, οι φήμες φουντώνουν ότι στις 21 Μαρτίου θα έχουμε αποκαλύψεις

Την κλασική πολιτική της ακολουθεί η Apple για ακόμη μια φορά: υπό άκρα μυστικότητα ετοιμάζει τα επόμενα gadget της, για να διεκδικήσει και πάλι τα ηνία σε μια αγορά που πλέον έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική: αυτή των smart συσκευών, όπως το iPhone, το iPad και των πολλών ανταγωνιστών τους!

Η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος όμως οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ περί tech αλλά και οικονομικά – επιχειρησιακά, έχουν ήδη τις πληροφορίες τους.

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το επόμενο, πολλά υποσχόμενο πεδίο είναι η τεχνολογία του λεγόμενου Infinite Loop. Και τα επόμενα αποκαλυπτήρια της Apple θα αφορούν (μάλλον) συσκευές προς αυτή την κατεύθυνση.

Ως πιο πιθανή ημερομηνία ακούγεται η 21η Μαρτίου. Σύμφωνα με τις επικρατέστερες πληροφορίες ή και διαρροές, η Apple θα παρουσιάσει ξανά ένα iPhone 4 ιντσών, όταν από το iPhone 6 η εταιρεία έχει προχωρήσει στις 4,7 ίντσες και παράλληλα στις 5,5 ίντσες με το iPhone 6 Plus. To πρώτο iPhone με οθόνη 4 ιντσών ήταν το iPhone 5.

Το πιθανότερο όνομα που ακούγεται είναι το iPhone 5SE, αλλά ίσως και το απλούστερο iPhone SE (Special Edition), για να τελειώνει η «δυναστεία» των iPhone 5. Το iPhone SE θα έχει ταχύτερο επεξεργαστή, θα λειτουργεί ως πορτοφόλι Apple Pay και γενικότερα, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα προτρέπουν τις συγκρίσεις μάλλον με το iPhone 6S, όταν η κύρια διαφορά τους φαίνεται να είναι η διαγώνιος της οθόνης, παρά το τσιπ, ο συνεπεξεργαστής κ.ά.

Η τιμή του αναμένεται χαμηλότερη από αυτή του 6s (που είναι 650-850 δολάρια περίπου) και θα διαμορφωθεί μεταξύ 400 και 500 δολαρίων.

Στην πρώτη ανακοίνωση της Apple για το 2016 εκτιμάται επίσης ότι θα ανακοινωθεί το ντεμπούτο του επίσης μικρότερου, iPad Pro 9,7'', που πρωτοεμφανίστηκε μόνο σε μέγεθος 12,9 ιντσών, με πενάκι και πληκτρολόγιο.

Σχετικά Tags
Apple