To Hello της Adele έσπασε όλα τα ρεκόρ στο YouTube

Το νέο τραγούδι της Adelle κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου, μετά από "σιωπή" 3 ετών. Τα social media τρελάθηκαν, ο κόσμος και οι κριτικοί το λάτρεψαν και μέσα σε 5 ημέρες, το «Hello» έγινε  το μουσικό βίντεο με τα περισσότερα views της χρονιάς και το δεύτερο πιο δημοφιλές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστορία του YouTube.

Καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Miley Cyrus, το βίντεο του τραγουδιού έφτασε τα 100 εκατομμύρια views - το «Wrecking Ball» είχε πετύχει το ίδιο σε έξι ημέρες. Σήμερα, έχει 194.100.947 και κάθε ώρα ο αριθμός μεγαλώνει. 

 Το Vevo επίσης επιβεβαίωσε πως το «Hello» ξεπέρασε το «Bad Blood» της Taylor Swift με τα περισσότερα views που έκανε ποτέ μουσικό βίντεο στην πλατφόρμα μέσα στο πρώτο 24ωρο της προβολής του.

Μέσα σε μια μόλις εβδομάδα από την ημέρα κυκλοφορίας του, το ολοκαίνουριο τραγούδι της Καναδής 27χρονης τραγουδίστριας βρέθηκε στο  Νο1 σε 14 χώρες, ανάμεσα τους στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ελλάδα, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία - φυσικά- σκαρφάλωσε κατευθείαν στην κορυφή.