Αυτοαναγορεύτηκε αρχηγός της Χρυσής Αυγής η κόρη Μιχαλολιάκου

Γλώττα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει... λέει η παροιμία και ίσως εφαρμόζει απόλυτα στην περίπτωση. Αρχηγός της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως αυτοανακηρύχθηκε εκ παραδρομής η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Διαβάζοντας το μήνυμα του προφυλακισμένου αρχηγού της ΧΑ προς τους συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματος, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είπε τη φράση:

"Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι είμαι πολύ συγκινημένη που πρέπει να διαβάσω αυτό το μήνυμα γιατί εκτός από αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι και μία κόρη που στερείται παράνομα τον πατέρα της".

Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το "λάθος" της Ουρανίας αφού έγινε μόλις λίγα λεπτά μετά την άφιξη του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν φωνάζοντας "Νάτος - Νάτος ο Δήμαρχος", σύμφωνα με το Έθνος.

Σύμφωνα με όσα είπε πάντως ο Η.Κασιδιάρης παρά τις προφυλακίσεις τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν: "Όλη η εκλογική βάση της Χρυσής Αυγής, ο δικηγορικός κόσμος, όσοι δικαστικοί παραμένουν καθαροί, όλοι οι Έλληνες πολίτες λένε ένα πράγμα. Πρόκειται για μια σκευωρία, πρόκειται για μια κακοστημένη πολιτική δίωξη. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που αυτή τη στιγμή εντελώς παράνομα αντισυνταγματικά διώκονται. Ίσως αν βλέπαμε τις εξελίξεις ξεκάθαρα ψηφοθηρικά ίσως να πρέπει να μπούμε και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή γιατί κάθε στιγμή που περνάει που παραμένουν φυλακισμένοι βουλευτές του εθνικιστικού κινήματος, κάθε στιγμή ένας Έλληνας αφυπνίζεται".