Παπαρήγα: Αστειότητες Βρούτση που φοβήθηκε ότι δε θα ζούσε…

"Από τον τάφο; Πού ήμουν;". Αυτή την απάντηση έδωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα όταν ρωτήθηκε για τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ολική επιστροφής της.

"Δεν λείψαμε ποτέ από τις κινητοποιήσεις, δε λείψαμε ποτέ. Και αλίμονό μας αν το κάναμε αυτό. Ποτέ δε λείψαμε, επομένως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής" τόνισε η κ. Παπαρήγα στον Alpha 98,9.

"Σας λέω το εξής πράγμα: Τα πολιτικά παιχνίδια αποβλακώνουν το λαό. Και επομένως όταν θέλουμε ο λαός να αφυπνιστεί στο σύνολό του, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι αφυπνισμένο, και να υπάρξει αυτό που λέμε λαϊκή πρωτοβουλία, δεν μπορεί αυτή να την ανεβάσουμε με πολιτικά παιχνίδια. Και αν ανεβάσεις μια δραστηριότητα με πολιτικά παιχνίδια, θα πέσει και θα εξανεμιστεί αυτή η δραστηριότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αλίμονό μας αν ως Κόμμα γλιστρήσουμε σε τέτοια παιχνίδια πολιτικού σκηνικού και σε τεχνητές πολώσεις. Ως ΚΚΕ θα την πατήσουμε άγρια. Αυτή είναι η θέση μας" σημείωσε και πρόσθεσε για την εισβολή στο γραφείο Βρούτση: "Διαβάζω σε εφημερίδα ότι δήλωσε ο υπουργός ότι ίσως δε θα ζούσε; Μα τι πράγματα είναι αυτά; Και ότι, λέει, κλειδώθηκα στο γραφείο μου για να μη με δείρουν; Έλεος. Έλεος, δηλαδή αυτά τα πράγματα είναι αστεία. Αν ο ίδιος φοβόταν και κλείστηκε μέσα στο γραφείο πανικοβλημένος, δεν ξέρω τι γιατί είχε εκτεθεί και με τις δηλώσεις, αν το φόβο του τώρα θέλει να τον δικαιολογήσει με προβοκάτσια, αυτό είναι απαράδεκτο. Αφερέγγυοι δεν είμαστε μπορεί κάποιοι να διαφωνούν μαζί μας, αλλά δεν κάνουμε καραγκιοζιλίκια".