Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό ρεσάλτο

Συνεχίζεται η έντονη κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να επιτίθεται εκ νέου σήμερα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στηλιτεύοντας την πρότασή του για την υπόθεση, που “βάζει στο κάδρο” και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι είναι ταιριαστή μία τέτοια ερώτηση “τώρα που είμαστε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μιλάμε για τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές. Αυτό δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ”. Συνέχισε τονίζοντας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό ρεσάλτο. Θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική, τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς”.

Επεσήμανε ακόμα ότι “πρόκειται λοιπόν για μία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ακραία, ένα “ρεσάλτο”, το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε”, ενώ σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει και πάλι.

“Συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική”, υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, και πρόσθεσε: “Είναι μία λάθος επιλογή. Θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες”.