Καταγγελία για νοθεία της λίστας Λαγκάρντ

Αλλοίωση της αρχικής λίστας Λαγκάρντ καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η νέα λίστα που δόθηκε στις ελληνικές από τις γαλλικές αρχές την περασμένη Παρασκευή περιέχει 600 παραπάνω ονόματα από την αρχική.

“Στην καινούρια λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω σε σχέση με την παλιά. Ευσταθούσαν αυτά που λέγονται ότι έγινε αντικείμενο επεξεργασίας” δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πιθανόν να βγουν κάποια πράγματα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του μαύρου χρήματος στην Ελβετία δεν ξέρω αν θα αντιμετωπιστεί” πρόσθεσε η κυρία Βαλαβάνη.

Αντίδραση και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Για τη λίστα Λαγκάρντ και τις διαφορετικές αιτιάσεις για τον αριθμό των ατόμων που περιλαμβάνει, ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, δήλωσε: "Η διγλωσσία και η υποκρισία της κυβέρνησης ξεπέρασαν κάθε όριο, καθώς από τη μια ξεζουμίζει τον Έλληνα οικογενειάρχη με το φορομπηχτικό νομοσχέδιο και από την άλλη έχει μετατρέψει σε σήριαλ χωρίς φινάλε τη Λίστα Λαγκάρντ, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μεγαλοφοροφυγάδες".