ΣΥΡΙΖΑ: Προς παραίτηση ή άρση της υποψηφιότητας Καρυπίδη

Εν αναμονή της επιστροφής από την Κοζάνη του γραμματέα Δ. Βίτσα και του υπευθύνου Αυτοδιοίκησης του κόμματος Κ. Πουλάκη τελεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης, ειδάλλως την Παρασκευή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η προγραμματισμένη συνεδρίασή της ήταν για την Τετάρτη.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πίσω, είτε πιέζοντας τον ίδιο τον Θ. Καρυπίδη να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της περιφέρειας, είτε απλά αίροντας τη στήριξή του προς το πρόσωπό του.

Οι αντιδράσεις άλλωστε εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κλιμακώθηκαν σήμερα, αφού προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκαν με σφοδρότητα κατά του Θ. Καρυπίδη για τις αναρτήσεις του στο Facebook, με τον Πάνο Σκουρλέτη να δηλώνει πως “αν αντιληφθούμε ότι οι απόψεις οι οποίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τις εννοεί ο κ. Καρυπίδης, όχι μόνο συνεργαζόμενος δεν μπορεί να είναι, αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπορεί να περάσει”, μία δήλωση που αντικατοπτρίζει το κλίμα στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε: Προς απόσυρση Καρυπίδη οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Έτσι, κατά τα φαινόμενα η υποψηφιότητα Καρυπίδη... τσαλακώνεται, ένα γεγονός που δεν ταιριάζει στον τίτλο του “ατσαλάκωτου” που έχουν προσδώσει στον 46χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος εκκολάφθηκε πολιτικά στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, πέρασε... αστραπιαία από το ΠΑΣΟΚ, μέχρι να φτάσει στο σημερινό μάλλον άδοξο φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε: Ο "ατσαλάκωτος" Καρυπίδης, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ