ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπούλιας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του

Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και όσα εννοούσε για τις εκλογές και την αποχώρησή του, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν εκ μέρους του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας του Προέδρου, τροφοδοτούν συζητήσεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο προώρων εκλογών .Σε κάθε περίπτωση, η Προεδρία της Δημοκρατίας με επίσημο τρόπο καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι έκπληκτους άφησε τους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, σε συζήτηση που είχε μαζί τους στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των εργαζομένων στην Προεδρία, με μία σιβυλλική του δήλωση.

Ο Κάρολος Παπούλιας ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία τους, λέγοντας ότι είναι η τελευταία χρονιά που βρίσκεται μαζί του. Ωστόσο, η δεύτερη θητεία του Κάρολου Παπούλια δε λήγει παρά το Μάρτιο του 2015, και άρα θεωρητικά ο ίδιος θα κόψει την πίτα και το ερχόμενο έτος – εκτός αν...

Όταν του ζητήθηκε πάντως να προβλέψει για το αν θα υποδεχθεί το διάδοχό του με ή χωρίς εκλογές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε: "Εγώ θα είμαι εδώ το Μάρτιο του 2015 για να παραδώσω".