Κουφοντίνας: Όμηρος το παιδί της Ρούπα με ευθύνη κυβέρνησης – Τσίπρα

Άρθρο στο προσωπικό του blog

Θέση για το ζήτημα του 6χρονου παιδιού του ζεύγους Μαζιώτη-Ρούπα, έλαβε με σύντομο άρθρο του μέσα από το προσωπικό του blog ο Δημήτρης Κουφοντίνας. 

Όπως αναφέρει ο Κουφοντίνας, "το παιδί κρατείται όμηρος της δικαστικής και αστυνομικής εξουσίας με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού". 

Διαβάστε ολόκληρο το άθρο:

Το 6χρονο παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη έχει ουσιαστικά απαχθεί, κρατείται φυλακισμένο, ανακρίνεται, βασανίζεται.
 
Ένα 6χρονο παιδί κρατείται όμηρος της δικαστικής και αστυνομικής εξουσίας με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Τσίπρα που κάλυψε με ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης την απαγωγή και το διαρκές έγκλημα της κακοποίησής του.
 
Ένα αθώο 6χρονο παιδί μπαίνει άνανδρα και ποταπά, με ταξικό μίσος και μοχθηρία, να συνθλιβεί στη διαδικασία του κοινωνικού πολέμου ως τιμωρία και εκδίκηση απέναντι στους γονείς του. Αυτή η αποτρόπαια πρακτική φέρνει στη μνήμη στιγμές εμφυλίου πολέμου και λατινοαμερικανικών δικτατοριών.
 
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή που περνά χωρίς να αποδίδεται το παιδί στο οικείο συγγενικό περιβάλλον του βαθαίνουν οι πληγές στην ψυχούλα του. Και βαθαίνει η εγκληματική ευθύνη των πολιτικά υπεύθυνων, με προεξάρχοντα τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
 
Δημήτρης Κουφοντίνας
7 - 1 - 2017