Υπόθεση ντεκολτέ!

Είναι ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία του θηλυκού σώματος και είναι αρκετό για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του! Σημασία δεν έχει το μέγεθος τους στήθους αλλά πόσο καλά μπορείτε να το αναδείξετε, διατηρώντας το σε καλή κατάσταση. Ένα όμορφο ντεκολτέ μπορεί να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και να τραβήξει την προσοχή. Μάθετε μερικά tips για την περιποίησή του!

Το βάρος: οι αυξομειώσεις βάρους επηρεάζουν άμεσα το μέγεθος τους στήθους αφού αποτελεί λιπώδη ιστό. Συνεπώς όταν παίρνουμε πολλά κιλά και μετά τα χάνουμε το δέρμα στην περιοχή χαλαρώνει. Προσπαθήστε λοιπόν να διατηρείτε μια υγιή αυξομείωση βάρους στη ζωή σας και φυσικά τα σωστά κιλά για τον οργανισμό σας.

Το σουτιέν: εκτός από την ώρα του ύπνου, δε θα πρέπει να παραλείπετε ποτέ να φοράτε το σωστό σουτιέν, το οποίο στηρίζει καλά το στήθος σας.

Γυμναστική: οι κατάλληλες ασκήσεις ενδυναμώνουν τους μυς του στήθους, βοηθώντας έτσι στη στήριξη του ανεξάρτητα από το μέγεθος. Τα push-ups για στήθος είναι η πιο έντονη και αποτελεσματική άσκηση που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι σας καθημερινά.

Ενυδάτωση: η περιοχή του ντεκολτέ είναι εξίσου σημαντική με αυτή του προσώπου και γερνάει ακριβώς με τον ίδιο ίσως και πιο γρήγορο ρυθμό. Κάντε απολέπιση και εφαρμόστε καθημερινά την ενυδατική κρέμα σας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Δείτε επίσης:

Νεανικά χέρια στη στιγμή!