Πώς να φορέσετε το σμαραγδί;

Είναι αριστοκρατικό, κομψό, ελκυστικό και κολακεύει όλες μας, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μας. Ο λόγος για το σμαραγδί χρώμα που πρέπει να βρίσκεται οπωσδήποτε σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Για εσάς που το σκέφτεστε, σας προτείνουμε τα πιο must have σμαραγδί κομμάτια και φυσικά σας συμβουλεύουμε πώς να τα φορέσετε!

Αρχικά θα πρέπει να σας πούμε ότι ανήκει στα λεγόμενα ουδέτερα χρώματα, σε αυτά δηλαδή που ταιριάζουν με όλα, εντάξει ίσως όχι με το κόκκινο εκτός κι αν θέλετε να είσαστε εορταστική! 

Το σμαραγδί φόρεμα και κοστούμι

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσετε στο πλήθος είναι να φορέσετε σμαραγδί από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Με ένα σμαραγδί φόρεμα ή ένα σμαραγδί κοστούμι συνδυασμένο με ένα μπεζ top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στην ίδια απόχρωση σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα. Η εμφάνιση αυτή κολακεύει ιδιαίτερα τις κοκκινομάλλες και τις μελαχρινές. Εάν είσαστε ξανθιά "σπάστε" τη μονοχρωμία με nude αποχρώσεις, μαύρο ή λευκό ώστε να κάνετε μία όμορφη αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σας.  

Το σμαραγδί παντελόνι

Θα το αγαπήσετε σίγουρα καθώς θα σας χαρίσει τα πιο στυλάτα outfits. Για μια casual εμφάνιση συνδυάστε το με ένα loose top, τις ankle boots και το δερμάτινο jacket. Εάν θέλετε να το φορέσετε σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση συνδυάστε το με ένα μπεζ μεταξωτό top και τις ταμπά ή nude ψηλοτάκουνες γόβες σας. Μην ξεχάσετε να κρεμάσετε στο λαιμό σας δύο, τρεις χρυσές αλυσίδες. Επίσης, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μεσάτο γαλάζιο πουκάμισο και το μπλε blazer σακάκι σας και να δώσετε έμφαση στα ταμπά αξεσουάρ.

Η σμαραγδί φούστα

Επιλέξτε μία maxi ή full skirt, την οποία θα συνδυάσετε με ένα λευκό εφαρμοστό t-shirt που θα φοράτε από μέσα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Μην ξεχάσετε να απογειώσετε το girly look σας με τα ανάλογα αξεσουάρ.