Πώς να φορέσετε τα αρβυλάκια!

Την τελευταία φορά που τα φορέσατε ήταν τη δεκαετία του ’90 και να που σήμερα τα βλέπετε πάλι μπροστά σας! Που αναφερόμαστε; Στα αρβυλάκια, τα οποία είναι το απόλυτο trend για φέτος το χειμώνα! Πολλές από εσάς φοβάστε να τα φορέσετε καθώς πιστεύετε ότι δεν είναι καθόλου κομψά και κόβουν πόντους από τη θηλυκότητά σας. Κι όμως εάν τα φορέσετε όπως σας πούμε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!

Με το δαντελένιο σακάκι…

Το μυστικό για μια άψογη και άκρως θηλυκή εμφάνιση με αρβυλάκια κρύβεται στη φράση "τα αντίθετα έλκονται". Συνδυάστε, λοιπόν, τα αρβυλάκια σας με το δαντελένιο σας σακάκι, ένα απλό λευκό t-shirt και το κολάν σας και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Με τη maxi φούστα…

Συνδυάστε τη maxi αέρινη φούστα σας σε έντονο χρώμα, ακόμα και floral, με ένα στενό πουλοβεράκι με ζιβάγκο και τα αρβυλάκια σας. Ολοκληρώστε το look με το δερμάτινο, στενό και κοντό σας jacket και δύο, τρεις αλυσίδες στο λαιμό σας!

Με το χρωματιστό skinny jean…

Ένας άλλος πολύ στυλάτος τρόπος για να φορέστε τα αρβυλάκια σας είναι με το skinny χρωματιστό jean σας. Συνδυάστε το με ένα loose top και την oversized ζακέτα σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα φουλάρι στα χρώματα του παντελονιού σας.

Με leopard…

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο τα αρβυλάκια ταιριάζουν άψογα με τα animal prints και ιδιαίτερα με το leopard. Φορέστε το leopard skinny παντελόνι ή κολάν με ένα μακρύ και φαρδύ πουλόβερ και τα αρβυλάκια. Για ακόμα πιο άγριες εμφανίσεις, συνδυάστε τα με τη mini leopard φούστα σας και ένα t-shirt.

Να θυμάστε πάντα ότι όσο πιο θηλυκά είναι τα κομμάτια που επιλέγετε να φοράτε με τα αρβυλάκια σας, τόσο πιο τέλειο θα είναι το στυλ σας!