Λαμπερή μου παγιέτα!

Φούστες, φορέματα, σακάκια με παγιέτες είναι η απόλυτη τάση για φέτος το χειμώνα. Ακόμα και οι πιο συντηρητικές δε μπορούν να αντισταθούν στη λάμψη που χαρίζει ένα ρούχο με παγιέτες. Είναι όμως πολύ εύκολο με μια τέτοια εμφάνιση από κομψή και λαμπερή, ξαφνικά να μοιάζεις απλά με disco girl. Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε τα στυλιστικά λάθη!

Διαλέξτε ένα κομμάτι. Όπως με τις περισσότερες τάσεις, έτσι και με τη συγκεκριμένη, η υπερβολή είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να κάνετε. Εάν, λοιπόν, έχετε βγάλει από τη ντουλάπα σας για να φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο τη φούστα με την παγιέτα, ξεχάστε το σακάκι με τις παγιέτες και το clutch. Μπορείτε να πάρετε λίγη ακόμα λάμψη-κι αυτή με μέτρο- από το σατέν πουκάμισό σας!

Ποτέ το πρωί. Αν και είδαμε στις πασαρέλες φούστες με παγιέτες συνδυασμένες με army boots και jacket, προτείνουμε να μην κάνετε την εμφάνισή σας στο γραφείο με παγιέτα εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο απλό casual t-shirt.
 
Να είσαστε προσεκτική με το χρώμα. Λέμε ναι σε ένα little black dress με παγιέτες για ένα κοκτέιλ πάρτι. Λέμε ναι σε μία χρυσαφί ή μπλε mini φούστα για τις βραδινές σας εξόδους. Λέμε όχι όμως σε οτιδήποτε κόκκινο, φούξια και γενικότερα σε έντονο χρώμα εκτός κι αν θέλετε να θυμίζετε τη Barbie.
 
Να έχετε υπ' όψιν σας ότι όλοι θα θυμούνται το ρούχο με τις παγιέτες. Κανείς δε θα μπορούσε να ξεχάσει την εμφάνισή σας με ένα τέτοιο φόρεμα και όπως καταλαβαίνετε δε γίνεται να εμφανίζεστε συνέχεια με αυτό. Εάν δε διαθέτε μεγάλο budget λοιπόν καλύτερα είναι να επενδύσετε σε ένα κομψό clutch ή μία mini φούστα, την οποία με τους κατάλληλους συνδυασμούς και τα ανάλογα αξεσουάρ μπορείτε να φοράτε ξανά και ξανά.