Μύρισε καλοκαίρι…

Σας έχει λείψει το καλοκαιρινό floral φόρεμά σας ή το τζιν σορτσάκι που όταν τα φορούσατε νιώθατε όμορφη και σέξι; Αναζητήστε τα στη ντουλάπα που τα κρύψατε γιατί σας έχουμε καλά νέα. Ήρθε η ώρα να τα φορέσετε! Μάθετε πώς θα προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά ρούχα στο χειμωνιάτικο look σας!

Floral φόρεμα

Μπορείτε να φορέσετε το καλοκαιρινό σας φόρεμα με ένα οπάκ καλσόν ή ένα κολάν που θα σας κρατήσει ζεστές και φυσικά θα κάνει το φόρεμα να φαίνεται πιο κατάλληλο για την εποχή. Εάν δε θέλετε να το φορέσετε απλά με μία χοντρή μάλλινη oversized ζακέτα, μπορείτε να το μετατρέψετε σε φούστα φορώντας από πάνω ένα μονόχρωμο πουλόβερ. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπότες και φυσικά με αξεσουάρ, όπως ένα μάλλινο σκουφάκι, ένα κασκόλ ή κάλτσες μάλλινες μέχρι το γόνατο. Εσείς που δε διαθέτετε στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα floral φορέματα και επενδύσατε τα χρήματά σας σε παστέλ χρώματα μην απογοητεύεστε, μπορείτε να τα φορέσετε κι εσείς με ένα δερμάτινο biker jacket και τις μπότες σας.

Τζιν σορτς

Μπορεί να κάνει κρύο αλλά φορώντας το τζιν σορτσάκι σας το χειμώνα σίγουρα θα αισθανθείτε στυλάτη και σέξι. Συνδυάστε το με ένα t-shirt, μια oversized μάλλινη ζακέτα και τα army boots για μία casual εμφάνιση. Ολοκληρώστε το look με ένα κασκόλ σε έντονο χρώμα και μια μεγάλου μεγέθους τσάντα. Μπορείτε να το φορέσετε με μια θηλυκή, ρομαντική, μεταξωτή μπλούζα, ένα κομψό σακάκι κι από κάτω ένα ζευγάρι γόβες με χοντρό τακούνι. Εάν διαθέτετε ψηλά καλλίγραμμα πόδια επιλέξτε οι γόβες σας να έχουν μπαρέτα, εάν όχι καλύτερα να το αποφύγετε γιατί "κόβουν" το πόδι.