Σύζυγος: Σκότωσα την Ανθή και την έθαψα στο χωράφι

Ομολόγησε τη δολοφονία ο σύζυγος της Ανθής Λινάρδου. Κίνητρο του εγκλήματος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, φέρεται να ήταν η πρόθεση της άτυχης 37χρονης να φύγει από κοντά του, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. 

"Ήθελε να χωρίσουμε. Εγώ δεν το άντεχα γιατί πίστευα ότι δεν είχε λόγο να με χωρίσει. Θόλωσα εκείνη τη μέρα. Την έπνιξα. Έπεσε νεκρή και την έθαψα στο χωράφι". 

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, μητέρα τριών παιδιών, από την Κοζάνη, ενώ οι υποψίες, οι οποίες φάνηκε από την αρχή να βαρύνουν τον στενό συγγενικό της κύκλο φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Αστυνομία εντόπισε την σορό της άτυχης γυναίκας σε χωράφι του συζύγου της στο Βελβεντό Κοζάνης, στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου. 

Η Ανθή Λινάρδου αγνοούνταν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν και έφυγε από το σπίτι ″λίγο ταραγμένη", σύμφωνα με δηλώσεις συγγενών, για να πιει ποτό με μια φίλη της. 

Το πρωί, παρουσία του Εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα του εγκληματολογικού, στο σπίτι της οικογένειας. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν κλιμάκια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τα οποία μετέβησαν στο εν λόγω χωράφι, όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 37χρονη.