Μεγάλη καταστροφή από πυρκαγιά στο εργοστάσιο της ΚΡΙ – ΚΡΙ

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη γνωστή σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τυλίχθηκε στις φλόγες η αποθήκη παρασκευής γιαουρτιών της εταιρίας, όπως αναφέρει το epilogestv.

Η φωτιά πήρε πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα να σημάνει γενικός συναγερμός. Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών καθώς και υδροφόρες του δήμου που ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα.

Η τροχαία Σερρών διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο Σερρών – Οινούσας.Σε ααπόσταση 300 μέτρων από το εργοστάσιο βρίσκεται πρατήριο υγρών καυσίμων. Από τις πρώτες ενδείξεις φέρεται ότι η φωτιά στο εργοστάσιο ξέσπασε μετά από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στις νέες του εγκαταστάσεις.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στην αποθήκη βρίσκονταν 15 εργαζόμενοι οι οποίοι ευτυχώς πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο κτήριο πριν να είναι αργά . Ένας από αυτούς περιγράφει το συμβάν και την αγωνία που βίωσαν.

Έντρομοι έσπευσαν στο σημείο και συγγενείς των εργαζομένων μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός. Η αναστάτωσή τους έκδηλη για το εάν τα αγαπημένα τους πρόσωπα κατάφεραν αν βγουν σώα από το κτιριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαΐα έχει προκαλέσει ολοσχερή καταστροφή σε μία μεγάλη αποθήκη της εταιρείας, ενώ έχει καεί μεγάλη ποσότητα πρώτων υλών.

Αναγνώστης του news.gr μας έστειλε το παρακάτω βίντεο που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο: