Μάγδα Φύσσα σε συνήγορο: Αλητάμπουρα, προσβάλλεις το παιδί μου

Ξέσπασε, για μια ακόμη φορά, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στο άκουσμα ερώτησης του συνηγόρου υπεράσπισης του Γ. Ρουπακιά στον φίλο του γιου της. που κατέθετε.

- Ξέρετε αν ο Παύλος είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια του; έμενε με τους γονείς του; ρώτησε ο συνήγορος υπεράσπισης 
- Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ; ενδιαφέρει η ερώτηση την υπόθεση;", φώναξε η Μάγδα Φύσσα από το ακροατήριο.

"Γιατί προσβάλλεστε ;" απάντησε  ο συνήγορος για να ακούσει  τη Μάγδα Φύσσα να του λέει  :"Αλητάμπουρα , εσύ προσβάλλεις  το παιδί μου".

Αμέσως μετά η Μάγδα Φύσσα, ταραγμένη, βγήκε από την δικαστική αίθουσα.

Κατά την σημερινή κατάθεσή τού, ο φίλος του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια και συναισθηματικά φορτισμένος την στιγμή που δέχτηκαν επίθεση. 

"Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα απολύτως" επέμεινε ο Γιώργος Δούλβαρης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις. "Η Χρύσα τους ζήταγε βοήθεια για να σωθούμε" είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας  ενώ αναφερόμενος στην ομάδα που τους επιτέθηκε υποστήριξε  πως "ηταν συντονισμένοι και συντεταγμένοι. Πιστεύω μετά απο αυτό που βιώσαμε οτι παίρνουν εντολές και χτυπούν. Ο Παύλος έμεινε πίσω για να προστατεύσει την παρέα . Αν είμαστε σήμερα εμείς εδώ και καταθέτουμε το οφείλουμε στον Παύλο".

Ο μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής είπε πως "η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση φασιστική και ρατσιστική" και η επίθεση σε βάρος  τους ήταν οργανωμένη.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του μάρτυρα η δίκη διεκόπη για αύριο.