Παραιτήθηκε από πρόεδρος των ΕΛΠΕ ο Στάθης Τσοτσορός

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Ελληνικών Πετρελαίων για το θέμα

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκτύπωση
Παραιτήθηκε από πρόεδρος των ΕΛΠΕ ο Στάθης Τσοτσορός

Παραιτήθηκε από τα εκτελεστικά του καθήκοντα ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ Σ. Τσοτσορός μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ΓΣ της 25ης Ιουνίου του ομίλου αύξησε την αποζημίωσή του από τα 170 χιλ ευρώ στα 280 χιλ. ευρώ ετησίως.

Η αύξηση οφειλόταν σύμφωνα με τις εκ των υστέρων διευκρινίσεις που δόθηκαν στο γεγονός ότι ο κ. Τσοσορός είχε εκτελεστικά καθήκοντα ως πρόεδρος σε αντίθεση με τον προηγούμενο πρόεδρο Γ. Παπαθανασίου. Επίσης εκτελούσε χρέη εκτελεστικού προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στις εταιρείες ΕΚΟ και Ελληνικά καύσιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ελληνικών Πετρελαίων για το θέμα αναφέρει:

Ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ κ. Στάθης Τσοτσορός, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την αμοιβή του, ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε από τα εκτελεστικά του καθήκοντα στις εταιρείες ΕΛΠΕ, ΕΚΟ και ΕΚ και από τις σχετικές αποδοχές που είχε εγκρίνει η ΓΣ των μετόχων της 25-6-2015.

Παραμένει στο ΔΣ ως μη εκτελεστικός πρόεδρος. Σημειώνει ότι οι αποδοχές στελεχών και εργαζομένων στα ΕΛΠΕ είναι από χρόνια καθορισμένες βάσει οργανογραμμάτων και εκτελουμένων καθηκόντων. Με βάση αυτές τις αρχές είχε οριστεί η προηγούμενη αμοιβή του ως εκτελεστικού προέδρου.

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.