Συνέλαβαν τον πρώην αστυνομικό του Μπαρμπαρούση

Στα χέρια των συναδέλφων του βρίσκεται αστυνομικός στο Αγρίνιο, ο οποίος ανήκε στη φρουρά του βουλευτή της περιοχής, Κώστα Μπαρμπαρούση. Μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρέθηκε το υπηρεσιακό του πηλήκιο, η φυσιγγιοθήκη του, καθώς και προστατευτικά διμοιριών ΜΑΤ.  

Μάρτυρας-κλειδί θέλει να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη Χρυσή Αυγή

Μετά τους δημοσιογράφους και τους αστυνομικούς που καλούνται από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη να καταθέσουν τις πληροφορίες τους για τις εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις στις οποίες φέρονται να εμπλέκονται μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στο “χορό” μπαίνουν και πολιτικοί.

Έτσι, στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχουν προσέλθει να καταθέσουν ως μάρτυρες οι βουλευτές Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ), Παναγιώτης Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ).

Εν τω μεταξύ, εντοπίστηκε μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος θέλει να καταθέσει για τη δράση της Χρυσής Αυγής, και αναμένεται να προσέλθει και αυτός στο εισαγγελικό γραφείο.

Παράλληλα, σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έστειλε συμπληρωματικό φάκελο παραβατικών περιστατικών της Χρυσής Αυγής στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κοτζαμάνη, για να προστεθεί στον φάκελο που έχει συνταχθεί. Στο φάκελο περιλαμβάνονται η επίθεση του Περάματος στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ, καθώς και τα περιστατικά από στοιχεία που του έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.