Δυο 18χρονοι είχαν κάνει σπείρα και έγδυναν σπίτια

Συνελήφθησαν και αναζητούνται τρεις συνεργοί τους

Δυο νέους, ηλικίας 18 και 19 ετών συνέλαβε η αστυνομία. Οι δυο νεαροί, μαζί με άλλους τρεις συνεργούς τους που αναζητούνται είχαν στήσει σπείρα και διέπρατταν ληστείες και κλοπές από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά, συνέλαβε η Αστυνομία, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της ληστείας και των διακεκριμένων κλοπών ενώ είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, με τα οποία συνελήφθησαν.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει, εδώ και δύο χρόνια, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από σπίτια. Ειδικότερα, παραβίαζαν, πρωινές κυρίως ώρες, τις πόρτες και τα παράθυρα διαμερισμάτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, τα οποία διέθεταν στην συνέχεια σε κλεπταποδόχους.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι η σπείρα έχει διαπράξει τέσσερις ληστείες και είκοσι οκτώ κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.