Ο Μήτρογλου λύτρωσε τον Ολυμπιακό, 3-2 τον Εργοτέλη στην Κρήτη

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε σε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε δύσκολα με σκορ 3-2 του Εργοτέλη στην Κρήτη, χάρη σε ένα γκολ του Μήτρογλου στο 90'.

Αν και οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, με κορυφαία το δοκάρι του Μήτρογλου στο 10ο λεπτό, ήταν οι Κρητικοί που άνοιξαν το σκορ στο 43' με σκόρερ τον Γιουσούφ. Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 45' ο Μήτρογλου με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Ο Εργοτέλης πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ στο 55' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χαντί, με τους “ερυθρόλευκους” να απαντούν και πάλι, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι, στο 67'. Το πέναλτι κέρδισε ο Γκαζαριάν από τον Πίτσο, και το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Οι “ερυθρόλευκοι” κινδύνευσαν σοβαρά σε δύο ακόμα περιπτώσεις να δεχθούν και τρίτο γκολ από τον Εργοτέλη, όμως ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις τόσο στη λόμπα του Παυλίδη στο 66', όσο και στο σουτ του ίδιου παίκτη στο 84'.

Όμως ήταν τελικά οι Πειραιώτες που χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς και πάλι ο Μήτρογλου διαμόρφωσε στο 90' με προβολή μετά από φάση διαρκείας το τελικό 2-3, λυτρώνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, μαζί με τον ΠΑΟΚ, που έχει έναν αγώνα λιγότερο, ενώ αγώνα λιγότερο έχει και η Βέροια, που ακολουθεί με 12 βαθμούς.