Συγκέντρωση και σοβαρότητα ζητά από τους παίκτες ο Αναστασιάδης

«Εκείνο που έχει σημασία - επαναλαμβάνω - είναι να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι γιατί έχουμε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η ομάδα. Μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είμαστε συνέχεια οριακά, στις ώρες», τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη Nova εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρινίο.

Ο έμπειρος προπονητής αναγνωρίζει ότι οι «κυανοκίτρινοι» είναι μια αρκετά καλή ομάδα και χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή, χωρίς να παρασυρθούν από το 6-1 της περασμένης Πέμπτης με την Ντιναμό Μινσκ και για αυτό τον λόγο τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για να μην αποπροσανατολιστούν από το αποτέλεσμα.

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Αναστασιάδη να έχει αρκετά ευχάριστα νέα εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Φακούντο Περέιρα έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα από χτύπημα που δέχθηκε την Πέμπτη. Την ίδια ώρα, ο Μαντούρο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Τζαβέλλας και ο Κωνσταντινίδης παραμένουν εκτός μάχης.

Οι Θεσσαλονικείς θα γευματίσουν στο γήπεδο και από εκεί θα πετάξουν για το Άκτιο, όπου θα μεταβούν οδικώς στο Αγρίνιο.

Πηγή: sport-fm.gr