ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Μπαρόνι για τη μεταγραφική ενίσχυση

H ενίσχυση του Δικεφάλου του Βορρά περνάει σε πρώτο πλάνο, μετά τη δεύτερη εντυπωσιακή "τεσσάρα", αυτή τη φορά κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και μένει να φανεί αν θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει χαφ και "οχτάρι".

Από τη διοίκηση διαψεύστηκε εκ νέου ότι απασχολεί η περίπτωση του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Ζαν Μακούν και όλα δείχνουν πως γίνεται η ύστατη προσπάθεια να έρθει ο Κρίστιαν Μπαρόνι, ο οποίος έμεινε ελέυθερος από τη Φενερμπαχτσέ.

Ο Βραζιλιάνος παραμένει "αλμυρός", αφού το κασέ του φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ και οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ. Επίσης, στο προσκήνιο παραμένει και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, με τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ να παραμονεύουν.

Στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο εξακολουθούν να μιλούν και για ακραίους χαφ.

Ωστόσο, ακόμη και το ενδεχόμενο να μη γίνει καμία κίνηση είναι πιθανό.

Πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα γίνουν κάποιες μεταγραφές στους Θεσσαλονικείς, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς, μάλιστα, να αποκλείεται και ένα όνομα-έκπληξη, που δεν έχει ως τώρα ακουστεί.

Πηγή: sport-fm.gr