Στο προσκήνιο ξανά η υπόθεση Ανσαριφάρντ για τον ΠΑΟΚ

Το ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά» για τον Ιρανό φορ έχει ξαναζεσταθεί

Επιστρέφει στο προσκήνιο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον ΠΑΟΚ! 

Το ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά» για τον Ιρανό φορ έχει ξαναζεσταθεί και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μετακομίσει τελικά στην Τούμπα ο παίκτης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις εμπλεκόμενες πλευρές τις τελευταίες ώρες και κυρίως με αυτήν του 26χρονου φορ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τώρα για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, έχει και ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 ευρώ στο συμβόλαιό του. 

Ο Πανιώνιος δεν έχει πρόβλημα να δώσει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ και άλλωστε αν καταβάλλει τη ρήτρα δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι «κυανέρυθροι», αλλά γίνονται και τα σχετικά παζάρια. Από την πλευρά του ο Ανσαριφάρντ είχε παρουσιάσει… τρελές οικονομικές απαιτήσεις στις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον και μένει να δούμε τι χρήματα θα ζητήσει στον νέο κύκλο επαφών. Ο Ιρανός δείχνει να έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, αλλά μάλλον αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι να βρει μια ομάδα που θα παίζει. 

Φυσικά και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να... επιστρέψουν για τη διεκδίκησή του Ολυμπιακός και ΑΕΚ, ενώ πάντα είναι στα υπόψιν για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr