Σχίσμα στον Παναθηναϊκό με τις τεταμένες σχέσεις Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με το θέμα που προέκυψε, με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και η είσοδός του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραμένει στον αέρα. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού είναι έτοιμος να καταθέσει αγωγή κατά της τηλεοπτικού σταθμού, για τη μετάδοση ενός ρεπορτάζ, το οποίο υποστηρίζει πως τον έθιγε. Παράλληλα, μέσω του περιβάλλοντός του, εκφράζει την απορία για τον λόγο της συγκεκριμένης "επίθεσης", όπως την χαρακτηρίζει, από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Χαρακτηριστικά, η εφημερίδα Πράσινη, ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου, αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα: "Δεν θέλει ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος. Άνευ λόγου και αιτίας χτύπημα κάτω από τη μέση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογραμμίζει πως δε γνώριζε το περιεχόμενο του ρεπορτάζ και τονίζει πως συγκεκριμένη εκπομπή είναι αυτόνομη. Η απάντηση της πλευράς Γιαννακόπουλου σε αυτή τη θέση του Γιάννη Αλαφούζου είναι πως ενημερώνεται για τη θεματολογία των εκπομπών.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες να υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να ξεπεραστεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν και ουδέτεροι παράγοντες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιθυμούν την είσοδο του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ, προκειμένου να ενισχυθεί το ποδοσφαιρικό τμήματα εν όψει της νέας σεζόν, τόσο οικονομικά, όσο και διοικητικά.

Πηγή: novasports.gr