Μάικ Τάισον: Είμαι ετοιμοθάνατος

Μια σοκαριστική ομολογία έκανε ο πρώην αδιαφιλονίκητος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Μάικ Τάισον, ο οποίος δήλωσε ότι είναι  "στα πρόθυρα του θανάτου" από τη συνεχιζόμενη χρήση ναρκωτικών και το αλκοόλ.

Ο 47χρονος σήμερα Τάισον παραδέχθηκε στο ESPN ότι  έκανε κατάχρηση ουσιών που τον έχουν φέρει τόσα κοντά στο θάνατο και ζήτησε συγνώμη από όλους όσους έχει βλάψει.    

"Είμαι στα πρόθυρα του θανάτου, γιατί είμαι ένας αλκοολικός"  είπε ο διάσημος πυγμάχος, δήλωσε όμως ότι είναι αισιόδοξος ότι θα το ξεπεράσει. "Εδώ και έξι ημέρες δεν ήπια αλκοόλ και δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και αυτό είναι ένα θαύμα για μένα"  είπε ο 47χρονος αθλητής.

"Δεν θέλω να πεθάνω. θέλω να ζήσω μια διαφορετική ζωή τώρα, Θέλω να ζήσω νηφάλια" είπε ο Τάισον.

"Μερικές φορές έγινα πολύ κακός άνθρωπος και έκανα πολλά άσχημα πράγματα. Θέλω να με συγχωρήσουν όσοι πλήγωσα"  δήλωσε στην εκπομπή "Friday Night Fights", προκαλώντας συγκίνηση. 

Ο Μάικ Τάισον ήταν πρωταθλητής κόσμου σε διάφορες διοργανώσεις πυγμαχίας κατά το διάστημα 1986 – 1990. Έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών σε ηλικία μόλις 20 ετών και απόλυτος πρωταθλητής κόσμου βαρέων βαρών σε ηλικία 21 ετών.