Travelnews>Ταξίδια

Το ψηλότερο μπαρ στον κόσμο μόλις άνοιξε σε ουρανοξύστη του Ντουμπάι

Διαβάστε για να ξέρετε γιατί πρέπει να πάτε εκεί αν επισκεφθείτε το Ντουμπάι, και τι αυτό το μέρος έχει να προσφέρει!

Το πρώτο πράγμα που πιθανώς έρχεται στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε το Ντουμπάι, θα είναι το Burj Khalifa! Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, του οποίου η κατασκευαστική δομή έχει σχεδιαστεί με αεροδυναμικό σχεδιασμό για να αντέχει την πίεση του ανέμου σε τόσο μεγάλο υψόμετρο.

Κοιτάζοντας το κτίριο από κάτω προς τα πάνω, μπορείτε να δείτε τον πύργο να φτάνει μέχρι τον ουρανό και να κόβει τα σύννεφα!

Για κάθε τουρίστα και κάτοικο του Ντουμπάι, αυτός ο τόπος θα είναι πάντα πηγή γοητείας και ένα από τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να επισκεφθείτε στο Ντουμπάι. Κανείς δεν πρόκειται να κουραστεί για να φτάσει στον 124ο, 125ο ή 148ο όροφο, καθώς διαθέτει έναν από τους ταχύτερους ανελκυστήρες στον κόσμο!

Κάποιοι από εσάς ίσως έχετε επισκεφτεί το 148ο όροφο του Burj Khalifa, για να απολαύσετε την υψηλότερη άποψη του κόσμου, με θέα μέσα από τα σύννεφα.

Αδράξτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το νεότερο αξιοθέατο στην πόλη - The Lounge, Burj Khalifa. Βρίσκεται σε ύψος 575 μ. πάνω από το έδαφος, στους ορόφους των 152ου, 153ου & 154ου ορόφου. Διαβάστε παρακάτω για να ξέρετε γιατί πρέπει να πάτε εδώ αν επισκέπτεστε το Ντουμπάι, και τι αυτό το μέρος έχει να προσφέρει!