Tech>Tech Νέα

Νέα δεδομένα φέρνει η Vodafone στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, με την ονομασία “VodafoneRED” που θα κάνουν την επικοινωνία ακόμη πιο εύκολη, πρόκειται να παρουσιάσει η εταιρία Vodafone το προσεχές διάστημα.

Για πρώτη φορά σε ένα μόνο πρόγραμμα, οι συνδρομητές έχουν απεριόριστη ομιλία και SMS προς όλα τα δίκτυα, αλλά και μοναδικές υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη στην επικοινωνία. Μία πρόταση που σχεδιάστηκε για να απαντήσει στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών συνδρομητών της. Η καινοτομία των “VodafoneRED” είναι ότι για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα προσφέρει πολλά παραπάνω από ομιλία, αφού διευκολύνει τους συνδρομητές στην επικοινωνία με όλη την οικογένεια και την επιχείρηση.

Μερικές από τις καινοτόμες λειτουργίες των Vodafone RED είναι η δυνατότητα για:

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Γλαύκος Περσιάνης, τόνισε σε δήλωσή του: "Τα Vodafone RED απελευθερώνουν την κινητή επικοινωνία και τη συνδυάζουν με την καλύτερη εμπειρία χρήσης data, την ασφάλιση της συσκευής, την βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης και την οικονομία".