Tech>Tech Νέα

“Σάρωσε” τα βραβεία η Lenovo

Η Lenovo σημείωσε ένα πρωτοφανές εταιρικό ρεκόρ λαμβάνοντας 38 βραβεία για τα νέα της προϊόντα στο διεθνές Consumer Electronics Show του 2013 που έγινε στο Las Vegas στις αρχές Ιανουαρίου. 

Κορυφαίες εκδόσεις και ιστοσελίδες τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων το CNET, το Popular Mechanics, το Laptop Magazine, το Gottabemobile.com και φυσικά η φημισμένη Consumer Electronics Association, ανέδειξαν την Lenovo σε πρωταγωνιστή της έκθεσης.

Εκπόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως, “η CES μας δίνει μια φανταστική ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο τη δέσμευση μας στην καινοτομία, κάτι το οποίο αποδείξαμε περίτρανα φέτος στο Las Vegas με προϊόντα όπως το IdeaCenter Horizon, το πρώτο πραγματικά διαπροσωπικό και τρομερά διασκεδαστικό PC, αλλά και το ThinkPad Helix, μια μετατρεπόμενη επαγγελματική συσκευή με τη λειτουργιά "rip and flip" που διαθέτει την εκπληκτική μας τα Windows 8 touch screen οθόνη» είπε executive της Lenovo. «Το γεγονός πως καταφέραμε να λάβουμε τέτοια αναγνώριση από τους συναδέλφους μας και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη παγκόσμια σκηνή της CES, δίνει περαιτέρω ώθηση στο παγκόσμια λανσάρισμα των νέων μας συσκευών”.

 

Η λίστα με τα βραβεία: