Ψυχαγωγία>Food

Mollini, ένα εντυπωσιακό all day cafe-bistrot στο κέντρο της Αθήνας

Αγαπημένο στέκι του θεατρόφιλου κοινού της πόλης, και όχι μόνο

Ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, το all day cafe-bistrot Mollini βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας–απέναντι ακριβώς από το εντυπωσιακή κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης επί της Ιπποκράτους και δίπλα στο θέατρο Ακροπόλ.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό στέκι με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, με την προσεγμένη διακόσμησή του να σας μεταφέρει στην εποχή του μεσοπολέμου. Στα βασικά χαρακτηριστικά της η νοσταλγική ατμόσφαιρα και το έντονο στοιχείο της παλιάς Αθήνας σε ασπρόμαυρο φόντο.

Το Mollini, λοιπόν, αποτελεί ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ποιοτικό καφέ συνοδεία snacks, όπως μπαγκέτες και σφολιατοειδή, τόσο σε κάποιο από τα τραπέζια του εσωτερικού του χώρου όσο και take away.

Όσοι θέλετε να πάρετε το lunch break σας και να δοκιμάσετε τις δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε από τις 12.00 και μετά που ανοίγει η κουζίνα του. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε light snacks και δροσερές σαλάτες, ζυμαρικά και κυρίως πιάτα με βάση το κρέας.

Τέλος, οι λάτρεις των γλυκών θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε πάστες και διαφορετικές γεύσεις παγωτού, ενώ όσοι επιθυμείτε απλώς να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό ή cocktail, μπορείτε να το κάνετε συνοδεία lounge, κλασικών και άλλων μουσικών επιλογών. Σημειώστε, ότι το Mollini αποτελεί meeting point για το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, μετά από κάποια θεατρική παράσταση τόσο στο γειτονικό θέατρο Ακροπόλ, όσο και στα υπόλοιπα θέατρα της περιοχής.

Info

Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα

Τηλ. 211 4077200

www.facebook.com/mollinicafe/?fref=ts

www.mollini.gr