Ψυχαγωγία>Drink

Genever: Ανακαλύπτουμε το απόσταγμα των Ολλανδών

Ελένη Νικολούλια

Το Baba Au Rum, το μπαρ που κατάφερε να μπει στην λίστα με τα 50 καλύτερα του κόσμου, αυτή την φορά μας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο event.

Κατά την διάρκειά του, θα παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια η ιστορία του Genever ή Jenever, του φημισμένου αποστάγματος της Ολλανδίας από την γέννησή του έως και σήμερα.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο masterclass διάρκειας 3.30 ωρών (συμπεριλαμβανομένου διαλείμματος 15 λεπτών), το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ στο πλαίσιό του θα δοκιμαστούν μέχρι 10 Genever μεταξύ των οποίων και των οίκων Bokma, Bols, Herman Jansen, Notaris, Jenever Museum, Van Wees και Zuidam.

Ποια είναι η σχέση του αποστάγματος με τον άρκευθο και πώς συνδέεται με το gin; Πώς αποστάζεται και ποιες είναι η ιδιαιτερότητές του;

Τις λεπτομέρειες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι επαγγελματίες και connoisseurs, ενώ είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μιας και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Εισηγητές στο masterclass είναι οι Σπύρος Πατσιαλός (faltso bar) και Θάνος Προυναρούς (Baba Au Rum), και το κόστος είναι 60 ευρώ.

Στο διάλειμμα δροσιζόμαστε και ξεκουραζόμαστε με καφέδες αναψυκτικά και σνακς.

Δευτέρα 30 Ιουνίου, 15.30 με 19.00

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με email
στο: info@babaaurum.com