Πολιτική

Απάντηση Κουίκ στις σε βάρος του αιχμές από τον Πάνο Καμμένο

Το μέλος των ΑΝΕΛ και υφυπουργός Εξωτερικών επισημαίνει ότι με επιλογή του πρωθυπουργού ορκίστηκε υφυπουργός Εξωτερικών

Απάντηση -εμμέσως πλην σαφώς- στις αιχμές που άφησε εναντίον του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχετικά με την θέση του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών συνδέοντας την με την παραμονή του σε κυβερνητικό θώκο, έδωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Όπως αναφέρει: «Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για την κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση και επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα υφυπουργός Εξωτερικών. Γι' αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6, με 7 στο Υπ. Συμβούλιο».

Νωρίτερα, με άλλο tweet του, ο κ. Κουίκ επανέλαβε τη στήριξή του στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι «είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν πρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της και δεν κάνω στην άκρη , για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα».