Media

Φωλιά των ΚουΚου: Φουντώνουν οι φήμες περί αντικατάστασης της Καραβάτου

Η πρωινή εκπομπή του Star δέχθηκε πλήγμα μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη

Τον προγραμματισμό της επόμενης σαιζόν ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, μιας και η τρέχουσα φθάνει στο τέλος της, με τις εκπομπές να ρίχνουν αυλαία το επόμενο χρονικό διάστημα.

Την τιμητική τους έχουν ραντεβού και συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, καθώς όλοι οι σταθμοί επιθυμούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την επόμενη σαιζόν και να τερματίσουν πρώτοι στη μάχη της τηλεθέασης. Στο Star θέμα συζητήσεων φαίνεται πως αποτελεί η πρωινή του ζώνη, την οποία τα τελευταία χρόνια κατέχει η εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου».

Η πρωινή εκπομπή του καναλιού δέχθηκε πλήγμα μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από το πλευρό της συζύγου και συμπαρουσιάστριας του, Κατερίνας Καραβάτου. Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και κατά την έναρξη ενημέρωσε, πως η εκπομπή θα ρίξει αυλαία στις 9 Ιουλίου.

«Μέχρι τέλος της σαιζόν να βάλουμε και άλλα Ξύλινα Σπαθιά, μέχρι τις 9 Ιουλίου που τελειώνουμε, να το ευχαριστηθούμε», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Λιωμένο Παγωτό». Την ίδια ώρα, έχουν φουντώσει για τα καλά οι φήμες, πως η «Φωλιά των Κου Κου» δεν θα ανανεώσει το τηλεοπτικό ραντεβού για την ερχόμενη σαιζόν και πως ήδη οι υπεύθυνοι του Star βρίσκονται σε αναζήτηση του διδύμου που θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Καραβάτου.