Media

Σκιές και Οστά: Μυστήριο με τη συνέχεια της καινούριας σειράς

Όλοι θέλουν να μάθουν αν θα κοπεί ή αν θα ανανεωθεί το Shadow and Bone

Είναι η σειρά που βρίσκεται στα στόματα όλων, καταφέρνοντας να κερδίσει τις καρδιές του παγκόσμιου κοινού παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε μόλις στις 23 Απριλίου.

Μοιραία λοιπόν αναρωτιούνται όλοι τι θα γίνει με το Shadow and Bone; Θα δούμε συνέχεια ή ήταν μια σειρά του ενός κύκλου;

Οι Σκιές και Οστά έκαναν κυριολεκτικά πάταγο στο πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας τους και δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέβλεπαν πως το Netflix θα την ανανεώσει και για δεύτερη σεζόν.

Για την ώρα, το Netflix κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όταν είναι ωστόσο να κόψει μια σειρά μετά τον πρώτο κύκλο, το ανακοινώνει συνήθως αμέσως.

Από αυτό πιάνονται οι θαυμαστές για να καθησυχαστούν, αλλά και από το γεγονός ότι η τηλεθέαση παραήταν καλή για να μη σκεφτεί συνέχεια το κανάλι.

Το Shadow and Bone τα πηγαίνει περίφημα και με βάση τα παραπλήσια στατιστικά που σημείωσαν κάτι Bridgerton και κάτι Τζίνι και Τζόρτζια, που ανανεώθηκαν, οι περισσότεροι εκτιμούν πως αυτή θα είναι και η τελική μοίρα της νέας σειράς.

Η οποία παραμένει στο Top 10 για περισσότερο από δύο βδομάδες μετά την πρεμιέρα της, κάνοντας κυριολεκτικά πάταγο. Και χωρίς μεγάλες σειρές να έρχονται στην πλατφόρμα μέσα στον Μάιο, οι Σκιές και Οστά θα μείνουν πιθανότατα στις πρώτες θέσεις για όλο τον μήνα.

Την ίδια στιγμή, το Netflix δεν ανακοινώνει συνήθως την ανανέωση μιας καινούριας σειράς παρά αρκετές βδομάδες μετά την πρεμιέρα της. Και μέσα στις αναποδιές του κορονοϊού, αυτό το διάστημα έχει γίνει πολύ μεγαλύτερο.

Το Netflix κρίνει την τύχη μιας φρέσκιας σειράς από τα στατιστικά των πρώτων 28 ημερών της στην πλατφόρμα. Με αυτό υπόψη, το κανάλι αναμένεται να αποφασίσει μετά τις 23 Μαΐου, όταν συμπληρωθεί το απαραίτητο χρονικό διάστημα.

Αν πάρει πάντως το πράσινο φως, όπως εκτιμούν οι περισσότεροι, δεν περιμένουμε νέα επεισόδια μέσα στη χρονιά. Αλλά μετά την άνοιξη του 2022, ίσως το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς ή και αργότερα.