Media

The Voice: Η εντυπωσιακή επιστροφή της Δούκισσας Νομικού

Έκλεψε την παράσταση με την χρυσή τουαλέτα της στην έναρξη του show

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η όμορφη παρουσιάστρια είναι τελικά η αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού στα live cross battles του Voice, αφού εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε το πρώτο live και η Δούκισσα Νομικού μετά από πολύ καιρό, καλωσόρισε τηλεοπτικά το κοινό. Με αρκετό άγχος, αλλά υπέρλαμπρη στην εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα είπε στην έναρξη του show του ΣΚΑΪ:

«Καλωσήρθατε στα live cross battles του The Voice. Εγώ για αλλού πήγαινα, αλλού βρέθηκα αφού ο Γιώργος Λιανός πήγε σε εξωτικές παραλίες στο Survivor. Θέλω να του στείλω τα φιλιά μου, την αγάπη μου. Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει. Μαζί θα αναδείξουμε τον μεγάλο νικητή του The Voice που θα κερδίσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο. Έχω μεγάλη αγωνία γιατί έχω να το κάνω αυτό τρία τέσσερα χρόνια».

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς τής έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά με την ίδια να παραδέχεται πως την είχε ανάγκη καθώς τα πόδια της ακόμη έτρεμαν και η καρδιά της χτυπούσε δυνατά.