Media

Επιστρέφει η «Φωλιά των Κου Κου»

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή του Star

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, πήγαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ξεκουράστηκαν και πλέον είναι έτοιμοι να βγουν στον τηλεοπτικό αέρα του Star.

«Η Φωλιά των Κου Κου» η οποία κατάφερε να γίνει αγαπημένη πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών είναι έτοιμη να επιστρέψει στους δέκτες.

Στο πλευρό των παρουσιαστών θα βρεθούν και φέτος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, Μαριλού Ρεπαπή, Γιώργος Κρικοριάν, Τζώρτζια Γεωργίου και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Την παρέα πρόκειται να συμπληρώσουν η... «πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου οι οποία θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας και ο MasterChef Λάμπρος Βακιάρος, ο οποίος θα μαγειρεύει με μεράκι το πιάτο της ημέρας.

Το trailer της εκπομπής προβλήθηκε και σε αυτό όλος ο κόσμος αναρωτιέται πότε θα βγει η εκπομπή στον αέρα.

Οδηγοί, ψαράδες, νοικοκυρές, φοιτητές, ιδιοκτήτες περιπτέρων, κοσμικές κυρίες, δάσκαλοι, μαθητές, γιαγιάδες, μικροβιολόγοι, αρτοποιοί, και πολλοί ακόμη ρωτούν με αγωνία πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή.

Στο τέλος του trailer εμφανίζεται εμφανίζεται ένα μικρό κοριτσάκι και με ανυπομονησία ρωτάει «Λοιπόν, τι θα γίνει;».

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης κάθονται δίπλα του και χαμογελαστά της λένε: «Ξεκινάμε. Πολύ σύντομα.»

Πότε όμως θα κάνει πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή του Star; «Η Φωλιά των Κου Κου» πρόκειται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 09.00.