Media

H λιποθυμία, ο καυγάς για την Δαλάκα και η ποινή στους Γιουσούφ και Χικμέτ

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Έναν απίστευτο καυγά ανάμεσα στον Γιουσούφ και τον Ατακάν, είδαμε στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Πέμπτης.

Στο χθεσινό επεισόδιο η παραγωγή τιμώρησε τους «άτακτους» παίκτες, ενώ είδαμε τον Ατακάν να καταρρέει και την Δαλάκα να δημιουργεί έναν μεγάλο καυγά.

«Ούτε η κρεβατομουρμούρα δεν σώζει τον Ατακάν! Η Δαλάκα έχει βγάλει παντόφλα»

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου που φιλοξενούν τους παίκτες του Survivor.

Η Κατερίνα μάλιστα, φαίνεται να είναι αυτή που συμβουλεύει τον Τούρκο παίκτη να ελέγξει τα νεύρα του και τις εκρήξεις του και να μην μπλέκει σε καβγάδες ώστε να μην προκαλεί ένταση και εκνευρισμό στη Μαύρη ομάδα.

Ο Ατακάν όμως, έχει κουραστεί ψυχολογικά και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και με την κατάρρευση του μπροστά στους συμπαίκτες του.

Στο τέλος του αγωνίσματος, οι ομάδες γύρισαν στις παραλίες τους και τότε η Κατερίνα με τον Ατακάν, αποτραβήχτηκαν πίσω από τα δέντρα προκειμένου να συζητήσουν οι δυο τους. Ο Ατακάν εξομολογήθηκε στη φίλη του πως της χρωστάει πολλά και την ευχαρίστησε.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος έχει παρατηρήσει, πως οι δυο παίκτες έχουν έρθει κοντά, έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής και τόνισε πως: «Τον Ατακάν δεν τον σώζει ούτε η κρεβατομουρμούρα. Γιατί είμαι σίγουρος ότι η Δαλάκα έχει βγάλει παντόφλα, αν και δεν έχουμε παντόφλες εδώ στο νησί. Έχει πιάσει το παπούτσι και τον τρέχει, αλλά δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις, πράγμα που μας βολεύει απίστευτα εμάς γιατί αναστατώνει τη δική του ομάδα. Φάνηκε και σήμερα στον αγώνα».

Όμως και η Ρία αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της λέγοντας: «Κάτι έχει, παρόλο που ζει τον έρωτα».

Κατέρρευσε παίκτης του Survivor – Ο άγριος καβγάς έφερε στα όρια του τον Ατακάν

Γιουσούφ και Ατακάν, όσο το Survivor παιζόταν ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, ήταν φίλοι. Οι δυο παίκτες, από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης είχαν έρθει κοντά και μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί φιλία.

Από τη στιγμή που το Survivor άλλαξε μορφή και οι δυο ομάδες ανακατεύτηκαν, κάτι έχει «σπάσει» ανάμεσα τους.

Ο Γιουσούφ, πριν δυο εβδομάδες, είχε ακούσει τον Ατακάν, κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, να συμφωνεί με τον φίλο του που του έλεγε στο τηλέφωνο να μην εμπιστεύεται κανέναν και αυτό τον είχε ενοχλήσει. Αποφάσισε να μοιραστεί με τον Ατακάν, τις σκέψεις τους.

Οι δυο παίκτες, καθισμένοι στην παραλία, ξεκίνησαν να συζητάνε, γρήγορα όμως η ένταση μεταξύ τους φούντωσε.

Ο Ατακάν, απάντησε στις κατηγορίες του Γιουσούφ, αναφέροντας του πως τον θεωρεί οικογένειά του και ρωτώντας αν φοβάται πως θα τον χάσει από την ζωή του.

Ο Γιουσούφ από την άλλη, κατηγόρησε τον Ατακάν πως από τη στιγμή που οι ομάδες φτιάχτηκαν από την αρχή, έχει απομακρυνθεί από εκείνος και πως περνάει το χρόνο του μόνο με την Κατερίνα Δαλάκα με αποτέλεσμα εκείνος να είναι μόνος του.

Όσο ο Γιουσούφ ζητούσε από τον Ατακάν να παραδεχθεί τα λάθη του, τόσο ο Ατακάν φορτιζόταν συναισθηματικά με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φτάσει στα όρια του και να καταρρεύσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών του που έτρεξαν στο πλευρό του φωνάζοντας για βοήθεια.

Μόλις συνήλθε ο Ατακάν, ο Γιουσούφ κάθισε στο πλευρό του φανερά προβληματισμένος με τη κατάσταση.

Προκάλεσε κακό χαμό η Κατερίνα Δαλάκα – Στάθηκε αφορμή για άγριο καβγά στο Survivor

Γιουσούφ και Ατακάν, θέλησαν να κάνουν μια συζήτηση προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που έχουν προκύψει μεταξύ τους.

Η κουβέντα τους ξεκίνησε ήρεμα όμως σύντομα κατέληξε σε άγριο καβγά, με πολλά νεύρα και ένταση και από τις δυο πλευρές ενώ στο τέλος ο Ατακάν κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών τους.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε έντονα από τους παίκτες στην παραλία του Survivor είναι πως ο Γιουσούφ έχει στεναχωρηθεί επειδή από τη μίξη των ομάδων και έπειτα, ο Ατακάν περνάει τον χρόνο του με την Κατερίνα Δαλάκα και είναι συνέχεια μαζί της.

Οι δυο παίκτες, στο τέλος του άγριου περιστατικού έκαναν τις δηλώσεις τους στη κάμερα της παραγωγής και αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν αλλάζω τους φίλους μου για κάποια που γνώρισα πρόσφατα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ατακάν ενώ ο Γιουσούφ τόνισε πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον φίλο του.

Το ξύλο… ξήλωσε Γιουσούφ και Χικμέτ από το Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Χικμέτ, μετά από μια κίνηση του Γιουσούφ, έχασε τον έλεγχο και τον έπιασε από τον λαιμό. Χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση των συμπαικτών τους αλλά και του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η παραγωγή του Survivor, δεν μπορούσε να αφήσει ατιμώρητο το άγριο περιστατικό. Και ενώ εχθές, ο Ατζούν ενημέρωσε τους παίκτες πως αποβάλλονται από τον στίβο μάχης και πως θα περιμένουν την απόφαση της παραγωγής για την ποινή τους.

Ο Γιώργος Λιανός, πριν ξεκινήσουν οι δυο ομάδες να κοντράρονται στον στίβο μάχης τους ενημέρωσε σχετικά.

«Όπως βλέπετε δεν είναι μαζί μας ούτε ο Hikmet ούτε ο Yusuf. Η απόφαση της παραγωγής σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους είναι αυστηρή. Και είναι αυστηρή για συγκεκριμένο λόγο. Η απόφαση αυτή είναι ότι οι δύο παίκτες δεν θα είναι μαζί μας για τρεις αγώνες, δεν θα μεταφερθούν μάλιστα ούτε καν στο χώρο του παιχνιδιού, θα παραμείνουν στις παραλίες τους. Και σε περίπτωση που η ομάδα τους κερδίσει δεν θα απολαύσουν τρία έπαθλα συνολικά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: