Media

Τα νεύρα, το ξύλο και τα «καρφιά» στη Δαλάκα για την σχέση της με τον Ατακάν

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο στο Survivor. Μετά τον άγριο καβγά του Μπόρα με τον Ατακάν στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού που αναγκάστηκε να επέμβει μέχρι Ατζούν Ιλιτζαλί, τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στο τέλος του αγώνα.

Νεύρα και «καρφιά» από τη Σουντέ για τους Έλληνες παίκτες του Survivor

Έλληνες και Τούρκοι έχουν πλέον... ανακατευτεί και οι δυο ομάδες που έχουν δημιουργηθεί, η Άσπρη και η Μαύρη, βρίσκουν τους ρυθμούς τους στους στίβους μάχης του Survivor.

Η Σουντέ, η οποία πλέον είναι μέλος της Μαύρης ομάδας η οποία έχει αρχηγό την Κατερίνα Δαλακά εξέφρασε τα παράπονα της στην κάμερα της παραγωγής.

Η παίκτρια, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της και... πέταξε και τα «καρφιά» της λέγοντας πως οι Έλληνες παίκτες θέλουν να επικρατήσουν των Τούρκων συμπαικτών τους.

«Πιστεύω πως ο Ατακάν και ο Γιουσούφ επηρεάζονται από τον Χικμέτ. Ο Γιουσούφ προσπαθεί, αλλά ο Ατακάν μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν συγκεντρώνεται στα παιχνίδια. Οι γυναίκες έφεραν τις νίκες, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια.

Ήταν το μόνο παιχνίδι που δεν μίλησα για τα ματσαρίσματα. Ίσως να χάσαμε επειδή η Δήμητρα έπαιξε στον αγώνα της σημαίας. Εγώ από τότε που ήρθα, δεν βγήκα ποτέ να πω ότι θέλω να αγωνιστώ.

Παρατήρησα ότι σε αυτή την ομάδα, οι Έλληνες προσπαθούν να επικρατούν. Αυτός ο αγώνας θα μπορούσε να μην φτάσει στη σημαία. Εάν η Κατερίνα στο δεύτερο γύρο διάλεγε τη Σεντά και όχι τη Σαμπριέ. Θα το συζητήσω μαζί τους βλέποντας τι θα γίνει και στο σημερινό παιχνίδι.» τόνισε η Σουντέ, μη μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκεια της.

Έπεσε ξύλο στο Survivor – Παρενέβη ο Ατζούν για να ηρεμήσει τους παίκτες

Τα νεύρα και οι εντάσεις δεν λένε στα σταματήσουν στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του Survivor έχουν φτάσει στα όρια τους και η πείνα τους προκαλεί εκνευρισμό με αποτέλεσμα οι στίβοι μάχης συχνά να μετατρέπονται σε... ρίνγκ.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μαύρη ομάδα, έκανε την ανατροπή και ήταν αυτή που πήρε τον τελικό πόντο άρα και το έπαθλο του φαγητού. Οι παίκτες των δυο ομάδων, μετά το πάρτι της ένωσης, πεινούσαν πολύ και ήταν κάτι που το ανέφεραν και στον Σάκη Τανιμανίδη, στην έναρξη του παιχνιδιού.

Μπόρα και Ατακάν πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή μια κίνηση του πρώτου. Ο Μπόρα, στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο Ατακάν πανηγύριζε τη νίκη με τους συμπαίκτες του, πέρασε από δίπλα του και τον σκούντηξε. Αυτό εξόργισε τον Ατακάν ο οποίος ζήτησε τον λόγο από τον Μπόρα και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν.

Οι ψυχραιμότεροι, μπήκαν στη μέση για να εμποδίσουν τον Ατακάν να χτυπήσει τον Μπόρα ενώ άμεσα επενέβη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος πρότεινε να δουν τι ακριβώς συνέβη στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες.

Ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός τους ξεκαθάρισε πως φταίνε και οι δυο για το άγριο περιστατικό και πως πρέπει να ηρεμήσουν.

Ο Μπόρα την… είπε στη Δαλάκα για την αδυναμία της στον Ατακάν

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον Ατακάν και δεν έχει κρύψει πως του έχει αδυναμία. Αυτό είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει τόσο οι συμπαίκτες τους όσο και οι αντίπαλοι παίκτες.

Μετά τον μεγάλο καβγά που ξέσπασε στον στίβο μάχη του Survivor και κρίθηκε αναγκαία η παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να λυθεί το θέμα, ακόμη μια ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα μπροστά στον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη.

Ενώ τον λόγο είχε η Κατερίνα Δαλάκα, ανέφερε πως σε όλους τους καβγάδες, ο αντίπαλος της, ο Μπόρα, δημιουργεί καβγάδες με σκοπό την ψυχολογική πίεση τους προκειμένου να τους καταβάλλουν και να πάρουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Από τη μεριά του, ο Μπόρα την χαρακτήρισε «δικηγόρο του Ατακάν» και εξέφρασε την απορία του για το τί ενώνει την Δαλάκα με τον Ατακάν αφήνοντας υπονοούμενα για την αδυναμία που του δείχνει.

Η έκφραση αυτή αγρίεψε την Κατερίνα Δαλάκα η οποία ξέσπασε κατά του Μπόρα.

Ξέφυγε η κατάσταση στο Survivor – Ο Χικμέτ άρπαξε από τον λαιμό τον Γιουσούφ

Πολλές οι εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Μετά τον άγριο καβγά του Μπόρα με τον Ατακάν στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού και προκάλεσε την παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί, τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στο τέλος του αγώνα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Σάκη Τανιμανίδη.

Μπόρα και Κατερίνα Δαλάκα διαπληκτίστηκαν έντονα, με τον Τούρκο παίκτη να αφήνει υπονοούμενα στην Ελληνίδα για την αδυναμία που δείχνει στον συμπαίκτη της, Ατακάν.

Οι παίκτες των δυο ομάδων, μεταφέρθηκαν άλλη μια φορά στον στίβο μάχης ώστε να κοντραριστούν για ένα ακόμα έπαθλο φαγητού.

Ο αγώνας, όπως σε κάθε κούρσα, κρίνεται στον τελικό στόχο. Γιουσούφ και Χικμέτ έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως ο Χικμέτ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και πήρε τον πόντο για την ομάδα του.

Ο τρόπος που πανηγύρισε εκνεύρισε τον Γιουσούφ, ο οποίος του πέρασε τον κρίκο που κρατούσε στο χέρι... κολάρο και τον τραυμάτισε στη μύτη. Ο Χικμέτ αντέδρασε άμεσα και βούτηξε από τον λαιμό τον Γιουσούφ. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον όμως οι παίκτες δεν μπορούσαν να κρατηθούν με τίποτα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σταμάτησε τον αγώνα και ενημέρωσε τους δυο παίκτες πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται λόγω της άσχημης συμπεριφοράς τους και πως πρέπει να μεταφερθούν εκτός στίβου μάχης ενώ θα τους ανακοινωθεί η τελική ποινή τους στο τέλος του αγώνα.