Media

Ξεκίνησε το Survivor – Το αγώνισμα, η ανακοίνωση του Σάκη και το σκάφος του Ατζούν

Συγκίνηση, ένταση και εντυπωσιακές εικόνες από τον Άγιο Δομίνικο

Το πολυαναμενόμενο Survivor Ελλάδα - Τουρκία έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ και τα πρώτα πλάνα που προβλήθηκαν στις οθόνες ήταν συγκινητικά και εντυπωσιακά.

Η παραγωγή σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους παίκτες και των δυο ομάδων.

Οι Έλληνες παίκτες αποχωρώντας από το ξενοδοχείο όπου διέμενεναν στο κέντρο της Αθήνας, έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων που ήταν εκεί για να τους δώσουν δύναμη και κουράγιο για το μεγάλο ταξίδι που ξεκινούσαν.

Στη συνέχεια... οι τηλεθεατές ταξίδεψαν στη γειτονική Τουρκία όπου είδαν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, να αποχαιρετούν και εκείνοι τις οικογένειες τους που τους φιλούσαν και τους εύχονταν να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι και το τελικό του Survivor.

Στον Άγιο Δομίνικο

Μετά το μακρύ ταξίδι τους, Έλληνες και Τούρκοι προσγειώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και μεταφέρθηκαν στην παραλία που θα τους φιλοξενήσει το επόμενο διάστημα. Ο ενθουσιασμός τους δεν κρυβόταν και τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν. Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα στο Survivor! Οι δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης, μόλις πάτησαν το πόδι τους στην παραλία έπρεπε να διαγωνιστούν για την διαμονή τους. Σάκης Τανιμανίδης και Ατζούν Ιλιτζαλί υποδέχτηκαν τους παίκτες και τους έδωσαν χρόνο να συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό. Αμέσως μετά τους εξήγησαν το αγώνισμα στο οποίο θα διαγωνιζόντουσαν και το παιχνίδι ξεκίνησε.

Το εντυπωσιακό σκάφος του Ατζούν και τα παιχνίδια με το νερό

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν μπορούσε να απουσιάζει από την πρεμιέρα του Survivor. Έχοντας στο πλευρό του τον Έλληνα παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, μπήκε στο εντυπωσιακό σκάφος του, το οποίο είχαμε δει και στον περσινό κύκλο του παιχνιδιού και άρχισε τα παιχνίδια στο νερό. Το τεράστιο πράσινο σκάφος, ανέπτυξε ταχύτητα και κύκλωνε τα μικρά σκάφη που μετέφεραν τους παίκτες των δυο ομάδων στην παραλία, κάτι που προκάλεσε τον ενθουσιαμό των διαγωνιζομένων οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φωνές.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και οι υψηλές προσδοκίες του παρουσιαστή

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έδεινε τον λόγο στον έναν παίκτη μετά τον άλλον για να συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό και να πει δυο λόγια. Όταν έφτασε η σειρά του Κύπριου παίκτη, Κυριάκου Πελεκάνου να συστηθεί, ο Σάκης Τανιμανίδης, τόνισε πως γνωρίζονται και εκτός παιχνιδιού. Κάτι το οποίο, είχε σχολιαστεί αρνητικά όταν είχε μαθευτεί. Ο παρουσιαστής, λίγο πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, είχε κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και το είχε παραδεχτεί και μάλιστα είχε δηλώσει πως είχε παροτρύνει τον φίλο του, να πάρει μέρος στο Survivor, αρκετές φορές. Ο παρουσιαστής, πριν δώσει χρόνο στον Κυριάκο Πελεκάνο του ξεκαθάρισε πως ακριβώς επειδή γνωρίζονται έχει υψηλές προσδοκίες από αυτόν.

Το πιο δύσκολο Survivor

Ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, πριν μπουν οι δυο ομάδες του Survivor να διαγωνιστούν για τις πρώτες τους προμήθειες και τα υλικά για να φτιάξουν την καλύβα που θα μείνουν, τους ξεκαθάρισε πως ο φετινός κύκλος θα είναι ακόμη πιο δύσκολος από τους προηγούμενους, καθώς οι στίβοι μάχης θα έχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας αλλά τις μισές προμήθειες! Οι παίκτες έμειναν άφωνοι με την ανακοίνωση, αλλά και οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν σκληρά στο πρώτο αγώνισμα.