Media

Γνώριμη φωνή στον σχολιασμό της Eurovision και αναβολή ανακοινώσεων

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον διαγωνισμό τραγουδιού

Ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά τη νίκη της χώρας το 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με τη Netta και το τραγούδι «Toy».

Και ενώ οι απανταχού φαν της Eurovision περίμεναν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της συμμετοχής της Ελλάδας στον διαγωνισμού μέσω της ΕΡΤ, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Το επίσημο fan club του διαγωνισμού στην Ελλάδα αναφέρει πως: «σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας μας, δεν θα προβεί σε ανακοίνωση σήμερα, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε η Υπεύθυνη Τύπου (Head of Press) της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2019».

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα γράφει:

"Θα πρέπει να λυθούν διαδικαστικά θέματα πριν η επιτροπή προβεί στην ανακοίνωση της εκπροσώπησης στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Σε αυτό δουλεύουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ προκειμένου όλα να γίνουν όπως πρέπει και όπως αρμόζει.»

Μυστήριο επικρατεί και σχετικά με τον σχολιαστή που θα επιλέξει η ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή. Ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή η Φωλιά των Κου Κου ανέφερε πως το κανάλι έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Σας είχα πει ότι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο η ομάδα της ΕΡΤ και έχουν πάρει ζεστά το θέμα της Eurovision. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχτηκε κρούσεις για να επιστρέψει στην Eurovision στο ρόλο που τον αγαπήσαμε. Σχολιαστής των τριών βραδιών. Όλοι όσοι αγαπάμε τον διαγωνισμό θέλουμε τον Γιώργο στον διαγωνισμό. Έχει μία ατάκα τρομερή και γνωρίζει όλη την ιστορία της Eurovision και του βγάζω το καπέλο. Η επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει θα πάει λίγο πιο μετά.», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: