Ψυχαγωγία>Στην πόλη

Πριν & μετά τη Λυρική

Με αφορμή το ιδιαίτερα ενδιαφέρον, νέο πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη σεζόν 2012-2013, αναζητούμε τα στέκια και τα μέρη στα οποία θα βρεθούμε πριν ή μετά τις παραστάσεις. Κράτα σημειώσεις…

Πριν ξεκινήσεις τις βόλτες, δες αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη σεζόν 2012-2013 με ένα κλικ εδώ.

SHOP: Chef In Love

Ώρα για… νόστιμο shopping στο "χαρούμενο" κατάστημα του σεφ Αντώνη Καβαλιέρου. Εδώ θα αναζητήσεις ελληνικά και ξένα περιοδικά μαγειρικής αλλά και διάφορα αξεσουάρ και στολές για… σεφ στο σπίτι! Η βιβλιοθήκη του φιλοξενεί μαγειρικά και οινολογικά βιβλία και συνταγές, ενώ θα βρεις φυσικά και όλα τα απαραίτητα σκεύη για να εξοπλίσεις την κουζίνα σου.
Info: Εμ. Μπενάκη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3837140

DRINK: Κόκκινος Λωτός

Μικροσκοπικό bar, πλαστικά ποτήρια και self service, είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που έχουν χαρίσει στον Κόκκινο Λωτό το χαρακτηρισμό του "bar της κρίσης". Το ποτό εδώ ξεκινά από €3,20, ο καφές από €0,8, ενώ στη διακόσμηση κυριαρχούν οι κόκκινοι τόνοι, που το κάνουν ακόμα πιο ζεστό. Μην το φοβηθείς! Είναι τίμιο και κυρίως αξίζει τα λεφτά του.
Info: Ζωοδόχου Πηγής 5, Εξάρχεια, τηλ. 210 3801380

 

EAT: 17

Μια σίγουρη, δοκιμασμένη και κλασική συνταγή, ιδανική για ένα δείπνο μετά τη Λυρική. Ειδικά για το διάστημα Τρίτη με Παρασκευή βράδυ, στο 17 προσφέρεται μενού με €30/άτομο στο οποίο ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μια ειδικά διαμορφωμένη λίστα, έως και 3 πιάτα και μάλιστα να τα απολαύσει συνοδεία live μουσικής.
Info: Λυκαβηττού 2 & Ακαδημίας, Κολωνάκι, τηλ. 210 3647049