Κόσμος

Πώς μια γυναίκα εξαπάτησε πάνω χίλια καταστήματα και κέρδισε περισσότερες από 500.000 λίρες

Η 53χρονη ρήμαξε την Βρετανία με ένα κόλπο που έπιανε συνέχεια, αλλά μετά από καιρό την... συνέλαβαν οι κάμερες

Έχει γίνει διάσημη στην Βρετανία μια 53χρονη, που ρήμαξε πάνω από χίλια καταστήματα στην χώρα και κέρδισε περισσότερες από 500.000 λίρες μέσα σε 4 χρόνια.

Η Narinder Kaur ή γνωστή και ως Nina Tiara από το 2015 έως το 2019 εξαπατούσε εμπορικά σε όλη την χώρα ως εξής: Έπαιρνε προϊόντα, στην ουσία τα έκλεβε, και μετά πήγαινε στο ταμείο και έπειθε ότι τα είχε αγοράσει ζητούσε πίσω τα χρήματά της, λέγοντας πως έχουν κάτι ελαττωματικό.

Η 53χρονη από το Γουίλτσαϊρ «έκανε την καριέρα της πλήρους απασχόλησης» τσιμπώντας αντικείμενα από μαγαζιά του δρόμου προτού διεκδικήσει δόλια επιστροφές χρημάτων που δεν δικαιούταν.

Σύφωνα με την Εισαγγελία η Narinder Kaur το έκανε αυτό πάνω από χίλιες φορές και είναι πλέον η πιο διάσημη shoplifter στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, η απάτη της έλαβε τέλος, όταν η Kaur εθεάθη από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης να μπαίνει σε καταστήματα, να αφαιρεί αντικείμενα από τα ράφια και να τα πηγαίνει στο ταμείο και να προσποιείται ότι τα είχε αγοράσει προηγουμένως. Η εξέταση των λογαριασμών της απέδειξε ότι το έκανε αυτό εκατοντάδες φορές και τελικά καταδικάστηκε από βρετανικό δικαστήριο.

Η προσοδοφόρα καριέρα της ως κλέφτρας μαγαζιών απέδωσε πολλά χρήματα, αλλά έλαβε άδοξα τέλος.