Κόσμος

Την είχαν κλειδωμένη, χωρίς φαγητό, της έριχναν καυτό λάδι και την βίαζαν

Μια νεαρή από το Μπαγκλαντές εζησε τον απόλυτο εφιάλτη

Απίστευτα βασανιστήρια έζησε μια 25χρονη από το Μπαγκλαντλές στα χέρια ενός Σαουδάραβα. Η 25χρονη Σούμι Άκτερ, έφυγε από το Μπαγκλαντές και πήγε στην Σαουδική Αραβία για να φτιάξει την ζωή της. Εκεί έπιασε δουλειά στο σπίτι ενός άνδρας.

Όπως αναφέρει το middleeasteye.net , στο σπίτι του Σαουδάραβα η 25χρονη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Η κοπέλα που εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του όπως αναφέρει η ίδια έζησε έντονα βασανιστήρια καθώς της έριχνε καυτό λάδι στα χέρια της, την άφηνε νηστική, την χτυπούσε και την βίαζε.

Η ιστορία της έγινε γνωστή μέσα από βίντεο που ανέβασε η ίδια στο ίντερνετ και ζητούσε βοήθεια. «Δεν θα ζήσω άλλο. Σας παρακαλώ σώστε με. Μέ έχουν κελιδωμένη για 15 ημέρες και δεν μου δίνουν να φάω. Με χτυπούν και ρίχνουν στα χέρια μου καυτό λάδι», έλεγε σε ένα από αυτά.

Ο εργοδότης της μάλιστα την έστελνε και σε φίλους του που έκαναν τα ίδια.

Τελικά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την παρέμβαση ακόμα και της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές, η Σούμι επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στην πατρίδα της,

Μέχρι την τελευταία στιγμή οι εργοδότες της αρνούνταν να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα της επέτρεπαν να φύγει, ισχυριζόμενοι ότι τους χρωστούσε χρήματα.