Κόσμος

Σκότωσε την ερωμένη του άντρα της και αυτοκτόνησε

Η απατημένη σύζυγος είχε στήσει ενέδρα στο θύμα της

Μια πρώην υποψήφια πολιτικός τραυματίστηκε θανάσιμα από τη γυναίκα του εραστή της, μέσα στο σπίτι της σε προάστιο της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ πριν η δράστης στρέψει το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτονήσει.

Η 48χρονη Jennair Gerardot, εισέβαλε στην κατοικία της 33χρονης Meredith Chapman, την ώρα που η τελευταία επέστρεφε σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας.

Οι ανακριτές λένε ότι πιθανόν η Gerardot ήταν μεταμφιεσμένη ενώ είχε αποκαλύψει το σχέδιο εκδίκησης στον σύζυγό της με μηνύματα στο κινητό. Όπως γράφει το BBC, και οι δύο οι γυναίκες ήταν νεκρές όταν έφθασαν οι αστυνομικοί μετά από κλήση που έλαβαν.

Οι ντετέκτιβ δήλωσαν στα αμερικανικά μέσα ότι το άψυχο σώμα της 48χρονης βρέθηκε στην κουζίνα, όχι μακριά από αυτό της Chapman.

Η Jennair Gerardot με τον σύζυγό της

Οι αστυνομικοί βρήκαν έξω από το σπίτι της τραγωδίας τον σύζυγο της 48χρονης, Mark Gerardot, ο οποίος είχε διαβάσει τα μηνύματα και είχε φτάσει στο σημείο λέγοντας στους ένστολους «η γυναίκα μου ίσως είναι μέσα».

Το θύμα, η 33χρονη Meredith Chapman με τον σύζυγό της

Όπως σημειώνει το βρετανικό μέσο, ο σύζυγος της 48χρονης εκείνο το βράδυ σχεδίαζε να δειπνήσει με την ερωμένη του, επίσης παντρεμένη αλλά το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση, αλλά ανησύχησε όταν δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Gerardot είχε στήσει ενέδρα στο θύμα της και περίμενε.

«Ο άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε εξωσυζυγική σχέση με την άλλη γυναίκα. Η σύζυγος το ήξερε κι αυτό ήταν μια υπολογισμένη, σχεδιασμένη επίθεση» τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η Chapman ήταν επίσης παντρεμένη αλλά δεν ζούσε το διάστημα αυτό με τον σύζυγό της. Εργαζόταν στο παρελθόν στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ, όπου ήταν επιβλέπουσα του Gerardot.

«Η Meredith ήταν αχτίδα φωτός για όποιον είχε την τύχη να τη γνωρίσει» ανέφερε σε ανακοίνωσή της προς τα μέσα ενημέρωσης η οικογένεια Chapman. «Αγαπούσε πολύ την οικογένειά της, ήταν συμπονετική φίλη και από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες στον τομέα της. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και τραγικός, αλλά δεν θα καθορίσει το ποια ήταν για τους χιλιάδες ανθρώπους που την αγαπούσαν».